Installatie van een CV ketel in Dronten

Een CV ketel zorgt ervoor dat water wordt verwarmd en de verschillende ruimtes in uw woning warm worden; oftewel de centrale verwarming. Ons bedrijf is in de regio Dronten de expert in het installeren van CV’s.

Onze vakmensen helpen u dan ook graag bij de installatie van uw CV ketel. Er zijn meerdere typen CV ketels verkrijgbaar. Onder andere een conventionele ketel die uw kamers verwarmt, een combiketel die daarnaast warm water levert en een boiler – voor warm water uit een tappunt. Elk type cv ketel heeft een andere soort onderhoud nodig. Wij kunnen u precies vertellen welk onderhoud uw ketel nodig heeft en welke CV ketel het meest geschikt is voor uw woning.

Onderhoud en reparatie van uw CV ketel

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van CV-ketel in Dronten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met de beste merken CV ketels; AWB, Itho, Nefit, Atage, Intergas en Remeha. Zo heeft u gegarandeerd de beste CV ketel in uw huis. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u ons inschakelen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij het beste te werk kunnen gaan. Daarnaast zijn onze vakmensen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van CV-installaties. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.